Estofat
de vedella
Ingredients
per a dues persones:
400
grams de conill de vedella, 200 grams de patates, 200 grams de pèsols, 1
pastanaga petita, mig porro o mitja ceba, 1 tros petit d'api, 2 alls,
1 carxofa, 100 grams de xampinyó o qualsevol classe de bolets,
(opcional)
Oli,
una fulla de llorer, pebre vermell, sal i un raig de conyac
Elaboració:
Posem
l'olla exprés al foc amb oli i la vedella tallada a tacs, el llorer,
els alls i les herbes a trossos petits, salem i rostim (a foc lent o
mitjà) la carn, quan està una mica rossejada li posem el pebre
vermell i seguidament el conyac, remenem una un moment perquè
s'esbravi l'alcohol, afegim les patates i cobrim d'aigua calenta,
Tastem de sal i rectifiquem si cal.
Ha
de quedar una mica caldós.
Si
no ho vols fer amb l'olla exprés, hauràs de coure durant mitja hora
més la carn perquè quedi tendre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada