divendres, 20 de gener del 2017

Mongetes amb cloïsses


Mongetes amb cloïsses

Ingredients Per a 4 persones:
600 grams de mongetes cuites, un tros de ceba, un tomàquet petit madur, una fulla de llorer, un parell d'alls, 250 grams de cloïsses, un polsim de colorant, oli i sal.

Preparació:
Es posa l'olla al foc amb aigua i afegim el llorer, la ceba, el tomàquet, els alls i un raig d'oli. A banda obrim les cloïsses i les incorporem a l'olla. El deixem coure uns 20 minuts, afegim les mongetes, posem una mica de colorant i al cap de 10 o 15 minuts de bullir a foc mitjà perquè no es desfacin les mongetes, ja estan fetes.

Observació:
Jo m'he acostumat a fer les mongetes de pot de vidre perquè les trobo molt bones i no cal perdre tant temps en coure-les. Això si; les compro bones i les poso amb tot el seu suc.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada