Mongetes
amb cloïsses
Ingredients
Per a 4 persones:
600
grams de mongetes cuites, un tros de ceba, un tomàquet petit madur, una
fulla de llorer, un parell d'alls, 250 grams de cloïsses, un polsim de
colorant, oli i sal.
Preparació:
Es
posa l'olla al foc amb aigua i afegim el llorer, la ceba, el
tomàquet, els alls i un raig d'oli. A banda obrim les cloïsses i
les incorporem a l'olla. El deixem coure uns 20 minuts, afegim les
mongetes, posem una mica de colorant i al cap de 10 o 15 minuts de
bullir a foc mitjà perquè no es desfacin les mongetes, ja estan
fetes.
Observació:
Jo
m'he acostumat a fer les mongetes de pot de vidre perquè les trobo
molt bones i no cal perdre tant temps en coure-les. Això si; les
compro bones i les poso amb tot el seu suc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada