diumenge, 22 de gener del 2017

Mongetes amb botifarra i rovellons

Mongetes amb botifarra i rovellons

Ingredients per a dues persones:
400 grams de mongetes blanques cuites (1 pot de vidre dels que diem de mig quilo) 2 talls de 150 grams cadascú de botifarra crua, rovellons (opcional) 4 alls, oli i sal.

Elaboració:
En una paella amb una mica d'oli fem la botifarra a foc lent i l'anem girant de tant en tant per què no es cremi i es faci bé.
Netegem els rovellons i tallem els troncs i els reservem.
En una altra paella posem una mica d'oli i sofregim els alls i els troncs dels rovellons. Quan són al punt afegim les mongetes i remenem amb compte que no es desfacin, donem el punt de sal i ho reservem. A banda fem els rovellons en una paella amb una mica d'oli, primer els col·loquem cap a baix duran un parell de minuts i tot seguit els girem i posem oli i sal pel damunt. També es pot posar all
i julivert. S'han de fer a foc lent. En servir al plat se'ls hi posa la resta l'oli per damunt de les mongetes i els rovellons.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada