Mongetes
amb botifarra i rovellons
Ingredients
per a dues persones:
400
grams de mongetes blanques cuites (1 pot de vidre dels que diem de mig
quilo) 2 talls de 150 grams cadascú de botifarra crua, rovellons
(opcional) 4 alls, oli i sal.
Elaboració:
En
una paella amb una mica d'oli fem la botifarra a foc lent i l'anem
girant de tant en tant per què no es cremi i es faci bé.
Netegem
els rovellons i tallem els troncs i els reservem.
En
una altra paella posem una mica d'oli i sofregim els alls i els
troncs dels rovellons. Quan són al punt afegim les mongetes i
remenem amb compte que no es desfacin, donem el punt de sal i ho
reservem. A banda fem els rovellons en una paella amb una mica d'oli,
primer els col·loquem cap a baix duran un parell de minuts i tot
seguit els girem i posem oli i sal pel damunt. També es pot posar
all
i
julivert. S'han de fer a foc lent. En servir al plat se'ls hi posa la
resta l'oli per damunt de les mongetes i els rovellons.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada