Gambes
amb mongetes blanques
Ingredients
per a 4 persones:
800
g. de mongetes blanques ja cuites (poden ser de pot de vidre).
3
0 4 gambes per persona, 4 alls, oli, sal i julivert.
Elaboració:
Es
posa una paella al foc amb una mica d'oli, s'afegeixen les gambes,
se'ls posa una mica de sal i es fregeixen lleugerament perquè quedin
sucoses. S'aparten les gambes, s'afegeix una mica més d'oli i se
sofregeixen els alls tallats a làmines fines amb cura que no es
cremin perquè s'han de quedar daurats, però no cremats.
Quan
els alls estan al punt, afegim les mongetes ben escorregudes i se'ls
dóna unes voltes amb compte que no es desfacin. Quan estan
sofregides se'ls posa all i julivert per sobre, es treuen del foc i
es posen al plat col·locant les mongetes al fons del plat i les
gambes per sobre, es ruixen amb l'oli restant i ja es poden servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada