diumenge, 22 de gener del 2017

Gambes amb mongetes blanques

Gambes amb mongetes blanques

Ingredients per a 4 persones:
800 g. de mongetes blanques ja cuites (poden ser de pot de vidre).
3 0 4 gambes per persona, 4 alls, oli, sal i julivert.

Elaboració:
Es posa una paella al foc amb una mica d'oli, s'afegeixen les gambes, se'ls posa una mica de sal i es fregeixen lleugerament perquè quedin sucoses. S'aparten les gambes, s'afegeix una mica més d'oli i se sofregeixen els alls tallats a làmines fines amb cura que no es cremin perquè s'han de quedar daurats, però no cremats.
Quan els alls estan al punt, afegim les mongetes ben escorregudes i se'ls dóna unes voltes amb compte que no es desfacin. Quan estan sofregides se'ls posa all i julivert per sobre, es treuen del foc i es posen al plat col·locant les mongetes al fons del plat i les gambes per sobre, es ruixen amb l'oli restant i ja es poden servir.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada