Llenties
estofades
Ingredients
per a 4 persones:
300
g. de llenties, una patata petita, un tros de ceba, dos o tres alls,
una fulla de llorer, un grapat de mongeta tendre, un tros de
xistorra, un tros de pernil tallat a tacs, un botifarró de ceba,
pebre vermell, oli i sal. Bé... pots afegir tot el que vulguis com
cansalada, salsitxa, costella o peu de porc.
Preparació:
Posem
les llenties amb remull durant un parell d'hores si és la pardina o
12 hores si és la llentia castellana.
Posarem
una olla al foc amb aigua freda i les llenties. Afegirem tots els
ingredients en cru menys la sal que se li posa a final de cocció.
Han de bullir a foc molt lent per evitar que es desprengui la pell.
Quan són cuites, se'ls hi posa la sal, es deixa fer un bull i ja
estaran fetes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada