divendres, 20 de gener del 2017

Llenties estofades


Llenties estofades

Ingredients per a 4 persones:
300 g. de llenties, una patata petita, un tros de ceba, dos o tres alls, una fulla de llorer, un grapat de mongeta tendre, un tros de xistorra, un tros de pernil tallat a tacs, un botifarró de ceba, pebre vermell, oli i sal. Bé... pots afegir tot el que vulguis com cansalada, salsitxa, costella o peu de porc.

Preparació:
Posem les llenties amb remull durant un parell d'hores si és la pardina o 12 hores si és la llentia castellana.
Posarem una olla al foc amb aigua freda i les llenties. Afegirem tots els ingredients en cru menys la sal que se li posa a final de cocció. Han de bullir a foc molt lent per evitar que es desprengui la pell. Quan són cuites, se'ls hi posa la sal, es deixa fer un bull i ja estaran fetes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada