dimecres, 18 de gener del 2017

Canelons de la iaia


Canelons de la iaia

Ingredients per 10 persones:
40 plaques de canelons, 450 g. de vedella, 450 g. cap de llom, 2 Pits de pollastre, 2 fetges de pollastre o ànec, 2 cebes grosses, 2 fulles de llorer, ferina, llet, conyac, oli i sal.

Preparació:
Demanem a la carnissera que ens talli tota la carn i el pollastre a trossos per rostir.
En una cassola amb oli posem tot el tall junt amb les cebes a trossos, les fulles de llorer i ho salem. Deixarem que cogui una hora i mitja a foc suau, a mitja cocció ho regarem amb brandi. Una vegada estigui el tall fred, ho trinxarem amb la màquina de trinxar. Passem el tall 2 vegades per tal que quedi ben fi.

Tornem a posar el tall a la cassola i hi afegim 3 cullerades de farina i 3/4 de litre de llet, deixant que bulli uns moments tot remenant, quan veiem que està lligat ja podem apagar el foc i deixar que es refredi. Bullim les plaques segons instruccions i ja podem farcir els canelons. Els posem a la safata, els cobrim amb la beixamel, el formatge ratllat i ja es pot gratinar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada