Canelons
de la iaia
Ingredients
per 10 persones:
40
plaques de canelons, 450 g. de vedella, 450 g. cap de llom, 2 Pits de
pollastre, 2 fetges de pollastre o ànec, 2 cebes grosses, 2 fulles
de llorer, ferina, llet, conyac, oli i sal.
Preparació:
Demanem
a la carnissera que ens talli tota la carn i el pollastre a trossos
per rostir.
En
una cassola amb oli posem tot el tall junt amb les cebes a trossos,
les fulles de llorer i ho salem. Deixarem que cogui una hora i mitja
a foc suau, a mitja cocció ho regarem amb brandi. Una vegada estigui
el tall fred, ho trinxarem amb la màquina de trinxar. Passem el tall
2 vegades per tal que quedi ben fi.
Tornem
a posar el tall a la cassola i hi afegim 3 cullerades de farina i 3/4
de litre de llet, deixant que bulli uns moments tot remenant, quan
veiem que està lligat ja podem apagar el foc i deixar que es
refredi. Bullim les plaques segons instruccions i ja podem farcir els
canelons. Els posem a la safata, els cobrim amb la beixamel, el
formatge ratllat i ja es pot gratinar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada