diumenge, 22 de gener del 2017

Trinxat de la Cerdanya


Trinxat de la Cerdanya

Ingredients per a 4 persones:
Una col petita (o mitja si és gran), 4 patates una mica grans, 5 Talls de cansalada fresca viada, alls, oli i sal.

Preparació:
En una olla posem la col i les patates tallades a trossos i les cobrim d'aigua, la justa per què no s'enganxi i poder aprofitar així les vitamines de la verdura, afegim la sal i ho deixem coure fins que estigui al punt.
Posarem sal a la cansalada i la fregirem en una paella amb una mica d'oli. Quan ja està fregida la reservem en un plat. Agafem un tall i el tallem a trossos petits. Amb l'oli de fregir la cansalada fregirem uns alls tallats a làmines primes fins que es daurin una mica. Afegirem les patates i la col ben escorregudes i ho anirem refregint i trinxant a l'hora amb la forquilla. Quan està rosat el servim amb un tall de cansalada al damunt.
Si vols evitar l'olor de la col, en coure-la posa una molla de pa sucada amb vinagre junt amb la col i patata.

Aquest plat el pots acompanyar amb vitxo picant o pebrots en vinagre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada