dimecres, 18 de gener del 2017

Macarrons gratinats

 Macarrons gratinats

Ingredients per a 4 persones:
400 grams de macarrons, tires de pernil o bacó, 40 grams de paté, tomàquets madurs, formatge ratllat, mantega o margarina, oli i sal. Els macarrons també admeten tota classe de carns tallades a trossos petits, com carn picada, salsitxa, si tens sobres de llom o embotits ...

Preparació:
Posem a bullir 2 litres d'aigua amb una olla, quan bull li posem una cullerada de mantega o margarina i la sal i quan torna a bullir incorporem els macarrons, anirem remenant sovint perquè s'enganxen de seguida. Passats deu minuts apaguem el foc i els deixem reposar amb l'aigua de cocció i tapats durant 5 minuts. Els traiem i els escorreguem passant-los per aigua freda a raig d'aixeta. A part, amb una paella, fregirem la cansalada o el pernil, el tomàquet ratllat, l'incorporarem el paté i li donarem unes voltes per barrejar-lo bé amb la salsa. En una safata de forn posem els macarrons i els barregem molt bé amb la salsa. Cobrim els macarrons amb formatge ratllat, els posem al forn a mitja alçada i els gratinem al gust.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada