Macarrons
gratinats
Ingredients
per a 4 persones:
400
grams de macarrons, tires de pernil o bacó, 40 grams de paté, tomàquets
madurs, formatge ratllat, mantega o margarina, oli i sal. Els
macarrons també admeten tota classe de carns tallades a trossos
petits, com carn picada, salsitxa, si tens sobres de llom o embotits
...
Preparació:
Posem
a bullir 2 litres d'aigua amb una olla, quan bull li posem una cullerada
de mantega o margarina i la sal i quan torna a bullir incorporem els
macarrons, anirem remenant sovint perquè s'enganxen de seguida.
Passats deu minuts apaguem el foc i els deixem reposar amb l'aigua de
cocció i tapats durant 5 minuts. Els traiem i els escorreguem
passant-los per aigua freda a raig d'aixeta. A part, amb una paella,
fregirem la cansalada o el pernil, el tomàquet ratllat,
l'incorporarem el paté i li donarem unes voltes per barrejar-lo bé
amb la salsa. En una safata de forn posem els macarrons i els
barregem molt bé amb la salsa. Cobrim els macarrons amb formatge
ratllat, els posem al forn a mitja alçada i els gratinem al gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada