dimarts, 13 de desembre del 2016

Tallarines amb cloïsses


Tallarines amb cloïsses

Ingredients per a dues persones:
150 grams de cloïsses, 150 grams de tallarines, dos alls, una fulla de llorer, mitja ceba, un tomàquet madur, pebre vermell, 1 litre d'aigua aproximadament.

Elaboració:
Posem l'olla amb l'aigua al foc i obrim les cloïsses. A banda fem el sofregit. Posem una paella petita al foc amb oli i posem els alls una mica xafats amb el ganivet, afegim la fulla de llorer i la ceba ratllada. Quan està una mica transparent incorporem el tomàquet també ratllat. Quan està fet tirem una mica de pebre vermell i ho aboquem a l'olla. Ho deixem coure una mitja hora. Entre tant trencarem les tallarines trossos de tres o quatre centímetres i els incorporarem a l'olla. Posarem la sal i una mica de colorant. Ho deixarem coure deu minuts i rectificarem de sal. Tot seguit ho servirem a taula.

És un plat que convé sigui una mica caldós. També és molt agraït si se li posa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada