Amanida
de bacallà amb romesco
Ingredients
per a dues persones:
Una
escarola, 250 g de bacallà esqueixat, una llauna petita de tonyina,
una llauna d'anxoves, un ou dur, dos tomàquets d'amanir, sal i
olives negres (d'Aragó)
Elaboració:
Posem
el bacallà en remull durant una o dues hores i li canviem l'aigua un
parell de vegades. Netegem l'escarola, la tallem a trossos i la posem
en un plat pla, afegim el bacallà ben escorregut. Per damunt posem
la tonyina esmicolada.
Tallem
els tomàquets i posem tres o quatre rodanxes al voltant. Afegim les
anxoves i l'ou dur. Ho amanim amb oli i al mig del tot posem la salsa
romesco al gust. La sal la pots posar per parts; a l'escarola quan la
poses al plat i al tomàquet, però tingues en comptes que el
bacallà, les anxoves i el romesco ja donen el punt de sal suau.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada