dimarts, 6 de desembre del 2016

Amanida de bacallà amb romesco

Amanida de bacallà amb romesco

Ingredients per a dues persones:
Una escarola, 250 g de bacallà esqueixat, una llauna petita de tonyina, una llauna d'anxoves, un ou dur, dos tomàquets d'amanir, sal i olives negres (d'Aragó)

Elaboració:
Posem el bacallà en remull durant una o dues hores i li canviem l'aigua un parell de vegades. Netegem l'escarola, la tallem a trossos i la posem en un plat pla, afegim el bacallà ben escorregut. Per damunt posem la tonyina esmicolada.
Tallem els tomàquets i posem tres o quatre rodanxes al voltant. Afegim les anxoves i l'ou dur. Ho amanim amb oli i al mig del tot posem la salsa romesco al gust. La sal la pots posar per parts; a l'escarola quan la poses al plat i al tomàquet, però tingues en comptes que el bacallà, les anxoves i el romesco ja donen el punt de sal suau.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada