dijous, 8 de desembre del 2016

Pella mixta


Paella mixta

Ingredients per a 4 persones:
400 grams d'arròs, 2 trossos petits de conill per persona, 200 grams de costella de porc, 4 trossos de pollastre, 4 gambes mitjanes, 4 escamarlans, una sípia, 250 grams de musclos, 1 pebrot vermell petit, 2 d'alls, un tomàquet madur, oli, colorant i sal.

Elaboració:
Es posa al foc una paella per a 4 persones i es fregeix el conill, el pollastre i la costella amb la deguda sal. Es fregeixen les gambes i escamarlans i es reserven en un plat, a continuació es fregeix el pebrot a tires i després la sípia també a trossos. Es tallen els alls a trossos molt petits i el tomàquet ratllat. Els musclos els obrim al vapor i reservem també.
S'afegeix l'aigua i es posa l'arròs, posem les gambes, escamarlans i els musclos.
Es deixa bullir uns 8 minuts a foc ràpid i es baixa a la meitat durant altres 10 minuts més i segons el punt de cuit que us agradi.
A mitja cocció se li posa el colorant per donar-li una mica de color.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada