Paella
mixta
Ingredients
per a 4 persones:
400 grams d'arròs, 2 trossos petits de conill per persona, 200 grams de
costella de porc, 4 trossos de pollastre, 4 gambes mitjanes, 4
escamarlans, una sípia, 250 grams de musclos, 1 pebrot vermell petit, 2
d'alls, un tomàquet madur, oli, colorant i sal.
Elaboració:
Es
posa al foc una paella per a 4 persones i es fregeix el conill, el
pollastre i la costella amb la deguda sal. Es fregeixen les gambes i
escamarlans i es reserven en un plat, a continuació es fregeix el
pebrot a tires i després la sípia també a trossos. Es tallen els
alls a trossos molt petits i el tomàquet ratllat. Els musclos els
obrim al vapor i reservem també.
S'afegeix
l'aigua i es posa l'arròs, posem les gambes, escamarlans i els
musclos.
Es
deixa bullir uns 8 minuts a foc ràpid i es baixa a la meitat durant
altres 10 minuts més i segons el punt de cuit que us agradi.
A
mitja cocció se li posa el colorant per donar-li una mica de color.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada