Sopa
de peix
Ingredients
per a 4 persones:
Un
tros de cap de rap (si no es troba, es pot comprar una o dues cues
petites de rap congelades), 250 grams de gambes per fer sopa, pa una
mica sec, una ceba, un tomàquet, una fulla de llorer, alls,
julivert, ametlles torrades, pebre vermell, oli i sal.
Elaboració:
Posem
a coure el rap i les gambes durant 20 minuts. Apaguem el foc i traiem
el peix i les gambes per pelar-les; del rap traurem les molles les
quals esmicolarem i afegirem al brou, les gambes les traurem la
clofolla i les posarem senceres. En una paella posarem oli i farem un
sofregit de ceba i tomàquet ratllat, all, i una fulla de llorer.
Quan està fet posem una mica de pebre vermell i ho remenem ràpid
perquè no es cremi, seguidament posarem el pa rallat a llesques
primes i deixem que estigui daurat una mica mentre que absorbeix el
suc. Ho aboquem al brou i li domem el punt de sal, ho deixem coure
uns 20 minuts més i cinc minuts abans li afegirem la picada d'all i
julivert i unes quantes ametlles picades.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada