dijous, 8 de desembre del 2016

Sopa de peix

Sopa de peix

Ingredients per a 4 persones:
Un tros de cap de rap (si no es troba, es pot comprar una o dues cues petites de rap congelades), 250 grams de gambes per fer sopa, pa una mica sec, una ceba, un tomàquet, una fulla de llorer, alls, julivert, ametlles torrades, pebre vermell, oli i sal.

Elaboració:
Posem a coure el rap i les gambes durant 20 minuts. Apaguem el foc i traiem el peix i les gambes per pelar-les; del rap traurem les molles les quals esmicolarem i afegirem al brou, les gambes les traurem la clofolla i les posarem senceres. En una paella posarem oli i farem un sofregit de ceba i tomàquet ratllat, all, i una fulla de llorer. Quan està fet posem una mica de pebre vermell i ho remenem ràpid perquè no es cremi, seguidament posarem el pa rallat a llesques primes i deixem que estigui daurat una mica mentre que absorbeix el suc. Ho aboquem al brou i li domem el punt de sal, ho deixem coure uns 20 minuts més i cinc minuts abans li afegirem la picada d'all i julivert i unes quantes ametlles picades.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada