dimecres, 7 de desembre del 2016

Rovellons a l'allada

Rovellons a l'allada

Ingredients:
Rovellons, alls, julivert, daus de pernil, oli i sal

Preparació:
Rentem i tallem els rovellons a trossos i els posem amb una paella amb oli calent i els assaonem. Els anem remenant de tant en tant, fins que s'assequi el suc que deixen. Aleshores els hi posem uns daus de pernil, l'all i el julivert tot trinxat i si cal, els hi afegim una mica més d'oli, si pot ser ja calent per tal que no agafin el gust d'oli cru. Es fregeixen al gust. Jo aconsello no coure-ls gaire perquè queden molt més sucosos i amb un sabor més intens.

Detall:
Els rovellons fets d'aquesta manera es poden menjar per aperitiu, així com per acompanyar carns com llom, botifarra, pollastre, conill, tant a la brasa o fregit.
També acompanya molt bé la truita de riu o el salmó entre d'altres.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada