Rovellons
a l'allada
Ingredients:
Rovellons,
alls, julivert, daus de pernil, oli i sal
Preparació:
Rentem
i tallem els rovellons a trossos i els posem amb una paella amb oli
calent i els assaonem. Els anem remenant de tant en tant, fins que
s'assequi el suc que deixen. Aleshores els hi posem uns daus de
pernil, l'all i el julivert tot trinxat i si cal, els hi afegim una
mica més d'oli, si pot ser ja calent per tal que no agafin el gust
d'oli cru. Es fregeixen al gust. Jo aconsello no coure-ls gaire
perquè queden molt més sucosos i amb un sabor més intens.
Detall:
Els
rovellons fets d'aquesta manera es poden menjar per aperitiu, així
com per acompanyar carns com llom, botifarra, pollastre, conill, tant
a la brasa o fregit.
També
acompanya molt bé la truita de riu o el salmó entre d'altres.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada