Musclos
amb vinagreta
Ingredients
per a quatre persones:
Un
quilo de musclos, mitja tassa de les de cafè de vinagre de poma, 1
tassa (de la mida de cafè) d'oli verge d'oliva, 2 cogombres amb
vinagre, 1 ceba tendra, una mica de pebrot vermell, una mica de
pebrot verd, un pessic de sal, un raig de vi blanc.
Elaboració
Netejarem
els musclos.
Els
posarem en una cassola al foc, amb el vi blanc. Quan comencin a
obrir-se, els retirarem, i un cop freds, els hi traurem la meitat de closca. Els posarem en una safata de servir, i els reservarem.
Prepararem una salsa amb l'oli, el vinagre, i trinxarem petit els
cogombres, la ceba, els pebrots vermell i verd, i hi posarem una mica
de sal. Ho barrejarem tot ben barrejat, ho posarem per sobre els
musclos, i ho reservarem a la nevera fins a l'hora de servir-los.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada