dimecres, 7 de desembre del 2016

Musclos a la vinagreta


Musclos amb vinagreta

Ingredients per a quatre persones:
Un quilo de musclos, mitja tassa de les de cafè de vinagre de poma, 1 tassa (de la mida de cafè) d'oli verge d'oliva, 2 cogombres amb vinagre, 1 ceba tendra, una mica de pebrot vermell, una mica de pebrot verd, un pessic de sal, un raig de vi blanc.

Elaboració
Netejarem els musclos.
Els posarem en una cassola al foc, amb el vi blanc. Quan comencin a obrir-se, els retirarem, i un cop freds, els hi traurem la meitat de closca. Els posarem en una safata de servir, i els reservarem. Prepararem una salsa amb l'oli, el vinagre, i trinxarem petit els cogombres, la ceba, els pebrots vermell i verd, i hi posarem una mica de sal. Ho barrejarem tot ben barrejat, ho posarem per sobre els musclos, i ho reservarem a la nevera fins a l'hora de servir-los. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada