dijous, 8 de desembre del 2016

Arròs caldós a la marinera


Arròs caldós a la marinera

Ingredients per a 4 persones:
Es pot posar la classe de marisc que us agradi més. Jo he posat el que ens agrada a casa. El que si és important, són els musclos i les cloïsses; després podeu posar un calamar o sípia i gambes, escamarlans, galeres, el que vulgueu. Una peça per cap es suficient. 300 grams d'arròs 250 grams de cloïsses i 250 de musclos, un all, un tomàquet madur i mig pebrot vermell, oli, colorant i sal.

Elaboració:
Sofregim el marisc i el reservem en un plat. En el mateix oli fregim l'all trinxat, el tomàquet ratllat, 3 o 4 tires de pebrot. Afegim la sípia o el calamar i quan està a punt ho passem tot a una olla amb aigua bullint. El fem bullir 15 minuts i aboquem l'arròs, quan comença a bullir posem les cloïsses i els musclos (que ja haurem obert a part), i la resta de marisc que tenim reservat. Li posem la sal i una mica de colorant.
L'arròs caldós només ha de bullir 15 minuts perquè al ser amb caldo es cou més aviat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada