Arròs
caldós a la marinera
Ingredients
per a 4 persones:
Es
pot posar la classe de marisc que us agradi més. Jo he posat el que
ens agrada a casa. El que si és important, són els musclos i les
cloïsses; després podeu posar un calamar o sípia i gambes,
escamarlans, galeres, el que vulgueu. Una peça per cap es suficient.
300 grams d'arròs 250 grams de cloïsses i 250 de musclos, un all,
un tomàquet madur i mig pebrot vermell, oli, colorant i sal.
Elaboració:
Sofregim
el marisc i el reservem en un plat. En el mateix oli fregim l'all
trinxat, el tomàquet ratllat, 3 o 4 tires de pebrot. Afegim la sípia
o el calamar i quan està a punt ho passem tot a una olla amb aigua
bullint. El fem bullir 15 minuts i aboquem l'arròs, quan comença a
bullir posem les cloïsses i els musclos (que ja haurem obert a
part), i la resta de marisc que tenim reservat. Li posem la sal i una
mica de colorant.
L'arròs
caldós només ha de bullir 15 minuts perquè al ser amb caldo es cou
més aviat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada