dimecres, 7 de desembre del 2016

Sopa coberta



Sopa coberta

Ingredients per a quatre persones:
Un quart de pollastre, 2 pedrers, 2 fetges de pollastre, 2 ous durs. Si us agrada molt, podeu posar un per persona 250 g. de fideus cabell d'àngel, 2 litres d'aigua aproximadament, 1 farcell d'herbes per caldo, colorant i sal,

Elaboració:
Posem una olla al foc amb dos litres d'aigua aproximadament. Afegim tot el pollastre i les herbes amb l'aigua freda. Quan bull li posem la sal i el colorant perquè quedi grog i el deixem coure a foc lent. Quan ha bullit durant una hora traiem tota la carn i la posem en un plat. La tallem amb estisores de cuina molt petita.
A banda coem els fideus junt amb el trinxat que hem fet amb la carn i quan la servim afegim l'ou tallat, en cada plat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada