dilluns, 12 de desembre del 2016

Fideus a la cassola


Fideus a la cassola

Ingredients per a dues persones:
1/4 de costella de porc, 3 alls una fulla de llorer, mitja ceba, 1 tomàquet madur, pebre vermell, 190 g de fideus perla (els que tenen forat) oli, sal, colorant i un raig de vi blanc.

Preparació:
Posem 2 litres d'aigua a escalfar en una olla. Mentrestant, en una paella posem oli i fregim la costella de porc tallada a trossos i saonada. Xafem amb el ganivet els alls sense treure'ls la pell i els fregim amb la costella, ratllem la ceba i l'incorporem al sofregit, quan és una mica feta posem el tomàquet ratllat i la fulla de llorer. Quan està tot sofregit li posem una mica de pebre vermell i un raig de vi blanc. Ho afegim tot a l'olla amb la costella i ho deixem coure mitja hora o tres quarts. Finalment posem els fideus i una mica de colorant o dos fils de safrà, el tastem de sal i els deixem coure durant deu minuts si us agraden una mica forts i amb caldo o 15 si els voleu més tous i secs.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada