Fideus
a la cassola
Ingredients
per a dues persones:
1/4
de costella de porc, 3 alls una fulla de llorer, mitja ceba, 1
tomàquet madur, pebre vermell, 190 g de fideus perla (els que tenen
forat) oli, sal, colorant i un raig de vi blanc.
Preparació:
Posem
2 litres d'aigua a escalfar en una olla. Mentrestant, en una paella
posem oli i fregim la costella de porc tallada a trossos i saonada.
Xafem amb el ganivet els alls sense treure'ls la pell i els fregim
amb la costella, ratllem la ceba i l'incorporem al sofregit, quan és
una mica feta posem el tomàquet ratllat i la fulla de llorer. Quan
està tot sofregit li posem una mica de pebre vermell i un raig
de vi blanc. Ho afegim tot a l'olla amb la costella i ho deixem coure
mitja hora o tres quarts. Finalment posem els fideus i una mica de
colorant o dos fils de safrà, el tastem de sal i els deixem coure
durant deu minuts si us agraden una mica forts i amb caldo o 15 si
els voleu més tous i secs.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada