dimecres, 7 de desembre del 2016

Sopa de farigola



Sopa de Farigola

Ingredients:
3 branques de farigola, 1 ou, 1 litre d'aigua, sal i oli d'oliva, 1 gra d'all, pa del dia abans.

Elaboració:
Torreu 3 llesques de pa tallades ben fines, i encara calentes hi fregueu l'all i les col·loqueu a la sopera tot amanint amb un bon raig d'oli. Trenqueu l'ou sobre el pa. A part, bullim l'aigua amb les branques de farigola amb una mica de sal, i amb l'aigua bullint, escaldem les llesques i l'ou tot procurant que la clara quedi ben blanca i cuita. Deixeu reposar dos minuts i serviu-la.

Observacions:
Amb el pa fregit també està molt bona.
L'ou escaldat queda una mica crua la clara, si vols que la clara quedi mig crua, pots batre l'ou i afegir-lo a la sopera abans de posar l'aigua pel damunt.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada