Sopa
de Farigola
Ingredients:
3
branques de farigola, 1 ou, 1 litre d'aigua, sal i oli d'oliva, 1
gra d'all, pa del dia abans.
Elaboració:
Torreu
3 llesques de pa tallades ben fines, i encara calentes hi fregueu
l'all i les col·loqueu a la sopera tot amanint amb un bon raig
d'oli. Trenqueu l'ou sobre el pa. A part, bullim l'aigua amb les
branques de farigola amb una mica de sal, i amb l'aigua bullint,
escaldem les llesques i l'ou tot procurant que la clara quedi ben
blanca i cuita. Deixeu reposar dos minuts i serviu-la.
Observacions:
Amb
el pa fregit també està molt bona.
L'ou
escaldat queda una mica crua la clara, si vols que la clara quedi mig
crua, pots batre l'ou i afegir-lo a la sopera abans de posar l'aigua
pel damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada