dijous, 8 de desembre del 2016

Arròs a la cassola


Arròs a la cassola

Ingredients per a 4 persones:
400 grams, d'arròs, 4 gambes, 4 escamarlans, 1 quart de musclos, una sípia, 200 grams, de costella de porc, 400 grams de conill, un grapat de cloïsses, all, tomàquet, una pastilla de brou concentrat oli, colorant i sal.

Preparació:
Tallem el conill i la costella a talls petits i els posem a fregir amb una paella amb oli una mica calent, el sofregim una mica i afegim les gambes i els escamarlans i els reservem a banda (per evitar que es trenquin) sofregim la sípia tallada a trossos i incorporem l'all i el tomàquet ratllat, a continuació incorporem l'arròs i quan és una mica daurat posem l'aigua a la qual haurem escalfat amb una pastilla
de brou concentrat. Posarem els musclos i les cloïsses i el marisc per sobre de l'arròs. A partit que bull el tenim 18 minuts i el traiem del foc.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada