Arròs
a la cassola
Ingredients
per a 4 persones:
400
grams, d'arròs, 4 gambes, 4 escamarlans, 1 quart de musclos, una
sípia, 200 grams, de costella de porc, 400 grams de conill, un
grapat de cloïsses, all, tomàquet, una pastilla de brou concentrat
oli, colorant i sal.
Preparació:
Tallem
el conill i la costella a talls petits i els posem a fregir amb una
paella amb oli una mica calent, el sofregim una mica i afegim les
gambes i els escamarlans i els reservem a banda (per evitar que es
trenquin) sofregim la sípia tallada a trossos i incorporem l'all i
el tomàquet ratllat, a continuació incorporem l'arròs i quan és
una mica daurat posem l'aigua a la qual haurem escalfat amb una
pastilla
de
brou concentrat. Posarem els musclos i les cloïsses i el marisc per
sobre de l'arròs. A partit que bull el tenim 18 minuts i el traiem
del foc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada