dimecres, 7 de desembre del 2016

Sopa d'all


Sopa d'all

Ingredients per a 4 persones:
Dos litres d'aigua, una cabeça i mitja d'alls, 3/4 de barra de pa de baguet tallada a llesques fines (millor sec de dos o tres dies) 3 ous, una patata gran, oli i sal.

Preparació:
Preparem una olla amb aigua i la posem al fins que arrenqui el bull
En una paella amb oli fregim els alls sencers fins que siguin una mica daurats.
Tallem la patata a làmines fines, les fregim una mica i les incorporem a l'olla juntament amb els alls i ho deixem que vagi bullint a foc lent. En el mateix oli de fregir els alls i la patata fregim el pa per daurar-lo i també ho afegim a l'olla.
Posem sal i ho deixem coure durant 20 minuts més.
Quan està feta la traiem del foc i batem els ous per incorporar-los a la sopa remenant amb la forquilla perquè es dilueixi bé.

Si no us agrada el pa fregit, el podeu posar torrat



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada