Sopa
d'all
Ingredients
per a 4 persones:
Dos
litres d'aigua, una cabeça i mitja d'alls, 3/4 de barra de pa de
baguet tallada a llesques fines (millor sec de dos o tres dies) 3
ous, una patata gran, oli i sal.
Preparació:
Preparem
una olla amb aigua i la posem al fins que arrenqui el bull
En
una paella amb oli fregim els alls sencers fins que siguin una mica
daurats.
Tallem
la patata a làmines fines, les fregim una mica i les incorporem a
l'olla juntament amb els alls i ho deixem que vagi bullint a foc
lent. En el mateix oli de fregir els alls i la patata fregim el pa
per daurar-lo i també ho afegim a l'olla.
Posem
sal i ho deixem coure durant 20 minuts més.
Quan
està feta la traiem del foc i batem els ous per incorporar-los a la
sopa remenant amb la forquilla perquè es dilueixi bé.
Si
no us agrada el pa fregit, el podeu posar torrat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada