dijous, 8 de desembre del 2016

Sopa de mandonguilles


Sopa de mandonguilles

Ingredients per a dues persones:
Una carcanada de gallina, 250 g. de carn picada de porc, un ou, pa ratllat, un all, julivert, pebre negre molta i sal, una pastanaga, un porro, una xirivia, una branca d'api, colorant, fideus de cabell d'àngel.

Elaboració:
Posem una olla amb 3 litres d'aigua al foc i afegim la carcanada de gallina, la pastanaga, el porro, la xirivia, i la branca d'api. Posem una mica de sal i el deixem coure a foc lent durant una hora, el colem i el tornem a deixar al foc.

Entretant fem les mandonguilles:
Posem la carn picada en un plat i afegim l'all molt trinxat, el julivert, el pebre negre, l'ou cru, i la sal. Ho amassem afegint pa ratllat fins que la textura permeti fer les mandonguilles. Les incorporem al caldo i deixem coure mitja hora més i, el rectifiquem de sal. Posem els fideus de cabell d'àngel, els fem coure i ho servim. Per dominar bé les mandonguilles cal mullar-se les mans de tant en tant queden molt rodones i no cal fregir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada