Sopa
de mandonguilles
Ingredients
per a dues persones:
Una
carcanada de gallina, 250 g. de carn picada de porc, un ou, pa
ratllat, un all, julivert, pebre negre molta i sal, una pastanaga, un
porro, una xirivia, una branca d'api, colorant, fideus de cabell
d'àngel.
Elaboració:
Posem
una olla amb 3 litres d'aigua al foc i afegim la carcanada de
gallina, la pastanaga, el porro, la xirivia, i la branca d'api. Posem
una mica de sal i el deixem coure a foc lent durant una hora, el
colem i el tornem a deixar al foc.
Entretant
fem les mandonguilles:
Posem
la carn picada en un plat i afegim l'all molt trinxat, el julivert,
el pebre negre, l'ou cru, i la sal. Ho amassem afegint pa ratllat
fins que la textura permeti fer les mandonguilles. Les incorporem al
caldo i deixem coure mitja hora més i, el rectifiquem de sal. Posem
els fideus de cabell d'àngel, els fem coure i ho servim. Per dominar
bé les mandonguilles cal mullar-se les mans de tant en tant queden
molt rodones i no cal fregir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada