dijous, 8 de desembre del 2016

Arròs caldos amb conill


Arròs caldós amb conill

Ingredients per a dues persones:
2 litres d'aigua aproximadament, 200 grams d'arròs, 250 grams de conill, 250 grams de costella de porc, 10 cargols, una carxofa, 1 grapat de mongeta tendre, que pot ser congelada, si és la plana millor, mig pebrot vermell, dos alls, 1 tomàquet madur, oli, colorant i sal.

Elaboració:
Posem una olla amb aigua al foc que es vagi escalfant i entre tant amb una paella posem oli i quan és calent, salem i fregim la costella de porc i el conill tallat a trossos petits. Tal com es van fregint ho anem passant a l'olla. En acabar de fregir la carn posem la carxofa en dues meitats, el pebrot a trossos i les mongetes verdes per sofregir una mica afegim l'all trinxat petit i el tomàquet ratllat, ho incorporem tot a la carn i ho deixem coure uns 30 minuts. Posem l'arròs, el colorant i rectifiquem de sal si cal.

Aquest arròs només ha de coure 15 minuts, ja que, al ser caldós es cou de seguida i es covaria fàcilment.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada