Arròs
caldós amb conill
Ingredients
per a dues persones:
2
litres d'aigua aproximadament, 200 grams d'arròs, 250 grams de
conill, 250 grams de costella de porc, 10 cargols, una carxofa, 1
grapat de mongeta tendre, que pot ser congelada, si és la plana
millor, mig pebrot vermell, dos alls, 1 tomàquet madur, oli,
colorant i sal.
Elaboració:
Posem
una olla amb aigua al foc que es vagi escalfant i entre tant amb una
paella posem oli i quan és calent, salem i fregim la costella de
porc i el conill tallat a trossos petits. Tal com es van fregint ho
anem passant a l'olla. En acabar de fregir la carn posem la carxofa
en dues meitats, el pebrot a trossos i les mongetes verdes per
sofregir una mica afegim l'all trinxat petit i el tomàquet ratllat,
ho incorporem tot a la carn i ho deixem coure uns 30 minuts. Posem l'arròs,
el colorant i rectifiquem de sal si cal.
Aquest
arròs només ha de coure 15 minuts, ja que, al ser caldós es cou de
seguida i es covaria fàcilment.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada