dijous, 8 de desembre del 2016

Paella marinera


Paella marinera

Ingredients per a 4 persones:
4 gambes, 4 escamarlans, 4 llagostins, una sípia, 250 g. de cananes, 500 g. De musclos, dos alls, un tomàquet madur, una pastilla de brou de peix, 400 g. d'arròs, colorant, oli i sal.

Elaboració:
Posem l'oli a la paella, fregim tot el marisc i el reservem en un plat. A continuació fregim la sípia i les cananes tallades en anelles i les potes a trossos, quan es consumeix la mica d'aigua que deixa, fregim els alls trinxats molt petits i el tomàquet ratllat. Afegim l'arròs i el rossegem una mica. Li posem el brou (calent) que haurem preparat amb l'aigua i la pastilla.
Posem tot el marisc i els musclos, que ja els tindrem oberts. Es dóna el punt de sal, es posa el colorant i es deixa bullir a foc fort durant 5 minuts, es baixa el foc el suficient perquè no deixi de bullir i, es continua durant 15 minuts més.

Recordo que la quantitat d'aigua acostuma a ser:
Una mida d'arròs per dues d'aigua. Si es queda sec abans d'hora, es pot afegir caldo calent.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada