Paella
marinera
Ingredients
per a 4 persones:
4
gambes, 4 escamarlans, 4 llagostins, una sípia, 250 g. de cananes,
500 g. De musclos, dos alls, un tomàquet madur, una pastilla de brou
de peix, 400 g. d'arròs, colorant, oli i sal.
Elaboració:
Posem
l'oli a la paella, fregim tot el marisc i el reservem en un plat. A
continuació fregim la sípia i les cananes tallades en anelles i les
potes a trossos, quan es consumeix la mica d'aigua que deixa, fregim
els alls trinxats molt petits i el tomàquet ratllat. Afegim l'arròs
i el rossegem una mica. Li posem el brou (calent) que haurem preparat
amb l'aigua i la pastilla.
Posem
tot el marisc i els musclos, que ja els tindrem oberts. Es dóna el
punt de sal, es posa el colorant i es deixa bullir a foc fort durant
5 minuts, es baixa el foc el suficient perquè no deixi de bullir i,
es continua durant 15 minuts més.
Recordo
que la quantitat d'aigua acostuma a ser:
Una
mida d'arròs per dues d'aigua. Si es queda sec abans d'hora, es pot
afegir caldo calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada