dijous, 8 de desembre del 2016

Paella valenciana


Paella valenciana

Ingredients per a sis persones:
800 grams de conill, 300 grams de costella de porc, 300 grams de pollastre, 250 grams de cargols, 250 grams de mongeta tendre, 250 grams de verdura per paella (garrofó, tavella...) Un pebrot vermell, 2 carxofes, 2 tomàquets madurs, 3 alls, oli, sal i colorant.

Preparació:
Tallem tota la carn a trossos. Posem una paella al foc i anem fregint tota la carn. En una olla amb dos litres i mig d'aigua posem la carn a coure. Els cargols que ja els tindrem nets i enganyats els afegirem a la carn. En el mateix oli de fregir la carn anirem fregint les verdures, quan estigui tot sofregit afegirem l'all trinxat i seguidament el tomàquet ratllat. Quan és fet ho abocarem tot a l'olla i el courem a foc lent duran 15 minuts.
Passat aquest temps posarem tot el contingut de l'olla a la paella i quan comença a bullir escampem 600 grams d'arròs, li posem la sal, li afegim el colorant i el deixem coure 5 minuts a foc ràpid, baixem el foc i el deixem coure 15 minuts més i apaguem el foc. El deixem reposar 5 minuts i el servim.
L'arròs de la paella és molt més bo menjar-lo directament, ja que en servir en el plat canvia el gust i la textura del gra (s'estova bastant). De tota manera és qüestió de gustos i costums.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada