Paella
valenciana
Ingredients
per a sis persones:
800
grams de conill, 300 grams de costella de porc, 300 grams de
pollastre, 250 grams de cargols, 250 grams de mongeta tendre, 250
grams de verdura per paella (garrofó, tavella...) Un pebrot vermell,
2 carxofes, 2 tomàquets madurs, 3 alls, oli, sal i colorant.
Preparació:
Tallem
tota la carn a trossos. Posem una paella al foc i anem fregint tota
la carn. En una olla amb dos litres i mig d'aigua posem la carn a
coure. Els cargols que ja els tindrem nets i enganyats els afegirem a
la carn. En el mateix oli de fregir la carn anirem fregint les
verdures, quan estigui tot sofregit afegirem l'all trinxat i
seguidament el tomàquet ratllat. Quan és fet ho abocarem tot a
l'olla i el courem a foc lent duran 15 minuts.
Passat
aquest temps posarem tot el contingut de l'olla a la paella i quan
comença a bullir escampem 600 grams d'arròs, li posem la sal, li
afegim el colorant i el deixem coure 5 minuts a foc ràpid, baixem el
foc i el deixem coure 15 minuts més i apaguem el foc. El deixem
reposar 5 minuts i el servim.
L'arròs
de la paella és molt més bo menjar-lo directament, ja que en servir
en el plat canvia el gust i la textura del gra (s'estova bastant). De
tota manera és qüestió de gustos i costums.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada