dijous, 8 de desembre del 2016

Arròs negre


Arròs negre

Ingredients per a dues persones:
200 grams d'arròs, 200 grams de costella de porc tallada petita, 2 salsitxes també tallades petites, 150 grams de cananes o calamars petits, 150 grams de gambes pelades, 100 grams de musclos, 1 ceba petita, 1 tomàquet madur, 1 litre d'aigua, 1 sobre de tinta de calamar, 2 alls, oli i sal.

Preparació
Sofregim la costella i les salsitxes, tot assaonat i ho reservem.
Sofregim els calamars o cananes (si són petits, es posen sencer) i les gambes. També ho reservem a banda. En el mateix oli farem un sofregit molt concentrat i fosc amb la ceba els alls i el tomàquet i un sobre de tinta de calamar dissolt amb una mica d'aigua. Afegim la carn, les gambes i els calamars i ho remenem tot, incorporem l'arròs, li afegim l'aigua i ho deixem coure durant 18 minuts. Ho decorem amb els musclos que ja tindrem oberts i amb una closca només.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada