Arròs
negre
Ingredients
per a dues persones:
200
grams d'arròs, 200 grams de costella de porc tallada petita, 2
salsitxes també tallades petites, 150 grams de cananes o calamars
petits, 150 grams de gambes pelades, 100 grams de musclos, 1 ceba
petita, 1 tomàquet madur, 1 litre d'aigua, 1 sobre de tinta de
calamar, 2 alls, oli i sal.
Preparació
Sofregim
la costella i les salsitxes, tot assaonat i ho reservem.
Sofregim
els calamars o cananes (si són petits, es posen sencer) i les
gambes. També ho reservem a banda. En el mateix oli farem un
sofregit molt concentrat i fosc amb la ceba els alls i el tomàquet i
un sobre de tinta de calamar dissolt amb una mica d'aigua. Afegim la
carn, les gambes i els calamars i ho remenem tot, incorporem l'arròs,
li afegim l'aigua i ho deixem coure durant 18 minuts. Ho decorem amb
els musclos que ja tindrem oberts i amb una closca només.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada