Còctel
de gambes
Ingredients:
1 Quilo de gambes, 2 pomes golden, 400 grams de margallons, 2 enciams
francesos, 250 grams de blat de moro en gra cuit, 1 tassa de maionesa, 2
cullerades de bon quètxup, el suc de mitja taronja, 1 cullereta de
whisky, sal, pebre i tabasco.
Preparació
del còctel de gambes:
Coure
les gambes durant dos minuts en aigua bullint amb un grapat de sal
grossa i dues fulles de llorer. Posa ràpidament en aigua gelada fins
que es refredin, perquè la pell brilli. Reserva una gamba sencera
per a cada bol de còctel, la resta es pelen. Separa les fulles dels
enciams, renta i escorre bé. Entapissa les parets de cada bol amb
fulles d'enciam.
Per
a la salsa rosa:
La
maionesa, el quetxup, el whisky, i en últim lloc el suc de taronja.
Afegeix
sal, pebre i unes gotes de tabasco al gust.
La
salsa ha de quedar d'un bonic i lleuger color rosat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada