dimecres, 7 de desembre del 2016

Còctel de gambes


Còctel de gambes

Ingredients:
1 Quilo de gambes, 2 pomes golden, 400 grams de margallons, 2 enciams francesos, 250 grams de blat de moro en gra cuit, 1 tassa de maionesa, 2 cullerades de bon quètxup, el suc de mitja taronja, 1 cullereta de whisky, sal, pebre i tabasco.

Preparació del còctel de gambes:
Coure les gambes durant dos minuts en aigua bullint amb un grapat de sal grossa i dues fulles de llorer. Posa ràpidament en aigua gelada fins que es refredin, perquè la pell brilli. Reserva una gamba sencera per a cada bol de còctel, la resta es pelen. Separa les fulles dels enciams, renta i escorre bé. Entapissa les parets de cada bol amb fulles d'enciam.

Per a la salsa rosa:
La maionesa, el quetxup, el whisky, i en últim lloc el suc de taronja.
Afegeix sal, pebre i unes gotes de tabasco al gust.

La salsa ha de quedar d'un bonic i lleuger color rosat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada