dimarts, 6 de desembre del 2016

Amanida de la iaia



Ingredients per a 4 persones:
8 patates mitjanes, 4 tomàquets d'amanir més aviat grans, 2 llaunes de tonyina, 1 llauna d'anxoves, espàrrecs, olives verdes i negres, 2 ous durs, 1 ceba, oli i sal.

Preparació:
Es couen les patates amb pell i un grapat de sal i quan són cuites es treuen de l'aigua i es deixen refredar. Es tallen a rodanxes d'un cm. De gruix, es posen en el fons del plat i, es ruixen amb oli i una mica de salsa. El damunt es posa la ceba tallada, s'afegeix el tomàquet i també se li dóna el punt de sal.
Afegirem la tonyina esmicolada i tres o quatre filets d'anxoves que intercalem amb la mateixa quantitat d'espàrrecs, també posarem unes rodanxes d'ou dur.

Finalment posarem les olives verdes i negres i l'acabarem d'amanir amb oli i sal.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada