Ingredients
per a 4 persones:
8
patates mitjanes, 4 tomàquets d'amanir més aviat grans, 2 llaunes
de tonyina, 1 llauna d'anxoves, espàrrecs, olives verdes i negres, 2
ous durs, 1 ceba, oli i sal.
Preparació:
Es
couen les patates amb pell i un grapat de sal i quan són cuites es
treuen de l'aigua i es deixen refredar. Es tallen a rodanxes d'un cm.
De gruix, es posen en el fons del plat i, es ruixen amb oli i una
mica de salsa. El damunt es posa la ceba tallada, s'afegeix el
tomàquet i també se li dóna el punt de sal.
Afegirem
la tonyina esmicolada i tres o quatre filets d'anxoves que intercalem
amb la mateixa quantitat d'espàrrecs, també posarem unes rodanxes
d'ou dur.
Finalment
posarem les olives verdes i negres i l'acabarem d'amanir amb oli i
sal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada