Sopa
de tirabecs
Ingredients:
1
grapat de tirabecs, 1 ou, pa del dia anterior, 1 litre d'aigua, oli i
sal.
Elaboració:
Tallem
el pa a llesques primes i les fregim en una paella amb oli. A banda
posem a bullir 1 litre d'aigua. I mentrestant anem traient als
tirabecs les puntes i els fils que tenen, sobretot per un costat. Els
rentem i quan bull l'aigua li posem una mica de sal i tot seguit
tirem els tirabecs a l'aigua de cocció. Només han de bullir 5
minuts. Han de quedar cruixents. Si els cous més, queden durs i
se'ls nota molt més els fils.
Tal
com es va fregint el pa l'anem posant en un plat fondo. Batem l'ou i
el posem al damunt del pa. Tot seguit hi afegim els tirabecs i
l'aigua de cocció a la vegada que anem remenant per tal que l'ou
quedi ben dissolt.
És
una sopa de temporada, ja que els tirabecs són propis de la
primavera i a més duran poc temps.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada