dijous, 8 de desembre del 2016

Sopa de tirabecs


Sopa de tirabecs

Ingredients:
1 grapat de tirabecs, 1 ou, pa del dia anterior, 1 litre d'aigua, oli i sal.

Elaboració:
Tallem el pa a llesques primes i les fregim en una paella amb oli. A banda posem a bullir 1 litre d'aigua. I mentrestant anem traient als tirabecs les puntes i els fils que tenen, sobretot per un costat. Els rentem i quan bull l'aigua li posem una mica de sal i tot seguit tirem els tirabecs a l'aigua de cocció. Només han de bullir 5 minuts. Han de quedar cruixents. Si els cous més, queden durs i se'ls nota molt més els fils.
Tal com es va fregint el pa l'anem posant en un plat fondo. Batem l'ou i el posem al damunt del pa. Tot seguit hi afegim els tirabecs i l'aigua de cocció a la vegada que anem remenant per tal que l'ou quedi ben dissolt.
És una sopa de temporada, ja que els tirabecs són propis de la primavera i a més duran poc temps.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada