dimecres, 9 d’agost del 2017

Bacallà amb patates


Bacallà amb patates

Ingredients per a dues persones:
4 talls de bacallà dessalat, 3 patates mitjanes (uns 350 o 400 g.) 1 pebrot vermell, 1 ceba petita, 3 alls, 1 fulla de llorer, 1 ou dur, 1 tomàquet madur, 30 g. d'ametlles torrades, julivert, oli, pebre vermell, una mica de colorant, ferina i sal.

Elaboració:
En una paella posem oli i quan és calent arrebossem i fregim el bacallà i el reservem. Pelem i tallem les patates a rodanxes d'un cm. de grossor i les sofregim amb el mateix oli del bacallà, les col·loquem en el fons de la cassola i pel damunt posem el bacallà. En el mateix oli que hi ha a la paella tallem la ceba tallada a rodanxes. La fulla de llorer i dos alls una mica esclafats, però amb la pell. Donem unes voltes, afegim el pebrot a tires. Afegim una mica de pebre vermell i ho afegim a la cassola. També posarem el tomàquet tallat per la meitat. A banda tindrem un cassó d'aigua calenta que posarem a la cassola, cobrim les patates i el bacallà, li posem una mica de sal, posem el colorant i ho deixem coure uns 20 minuts. Fem una picada amb un all, les ametlles i el julivert i li tirem pel damunt. Quasi a l'hora de servir li posem l'ou tallat a rodanxes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada