dijous, 24 d’agost del 2017

Magdalenes de xocolata

Magdalenes de xocolata

Ingredients:
250 g. de ferina per 24 magdalenes, 75 g. de cacau en pols, 275 g. de sucre, 250 ml. d'oli d'oliva, 150 ml. de llet, un sobre de llevat de forner o un sobre de llevat de rebosteria, 4 ous, ratlladura d'una llimona.

Elaboració:
Barregem la ferina, el cacau, el llevat i la ratlladura de llimona i ho tamisem. En un bol barregem els ous i el sucre junt fins que faci escuma, afegim la llet i l'oli i ho barregem. Incorporem la barreja de ferina a la dels ous i ho batem fins que quedi cremós. Cobrim el bol amb film i ho deixem a la nevera 1 hora.
Posem als motllos una cullerada i mitja de la massa (meitat del motllo) ho posem al forn que ja tindrem calent a 180 graus i ho deixarem 20 minuts amb el foc de dalt i de baix fins que estiguin esponjoses.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada