Magdalenes
de xocolata
Ingredients:
250
g. de ferina per 24 magdalenes, 75 g. de cacau en pols, 275 g. de
sucre, 250 ml. d'oli d'oliva, 150 ml. de llet, un sobre de llevat de
forner o un sobre de llevat de rebosteria, 4 ous, ratlladura d'una
llimona.
Elaboració:
Barregem
la ferina, el cacau, el llevat i la ratlladura de llimona i ho
tamisem. En un bol barregem els ous i el sucre junt fins que faci
escuma, afegim la llet i l'oli i ho barregem. Incorporem la barreja
de ferina a la dels ous i ho batem fins que quedi cremós. Cobrim el
bol amb film i ho deixem a la nevera 1 hora.
Posem
als motllos una cullerada i mitja de la massa (meitat del motllo) ho
posem al forn que ja tindrem calent a 180 graus i ho deixarem 20
minuts amb el foc de dalt i de baix fins que estiguin esponjoses.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada