dissabte, 12 d’agost del 2017

Llobarro al forn

Llobarro al forn

Ingredients per persona:
Un llobarro individual (300 g. aproximadament), una patata, 4 o 5 escalunyes; mig tomàquet madur, una carxofa, mitja albergínia, un pebrot verd petit, oli, i sal.

Per la picada necessitarem: alls, julivert, una mica de pa ratllat i un raig de vinagre, oli i un xic de sal. Tot batut amb la batedora. Ha de quedar una mica líquid.

Elaboració: En una safata de forn posem oli i una base de patates tallades a rodanxes, les ruixem una mica de sal i oli. Quan comprem el llobarro demanem a la peixateria que ens ho netegin per fer al forn. En els talls li posem uns trossos de llimona, així com per la ventresca. Li donem el punt de sal i força oli pel damunt i al posem a sobre de les patates al voltant posem les escalunyes, el pebrot, la carxofa i l'albergínia. També ho ruixem d'oli i posem sal. El tomàquet l'incorporem una mica més tard, perquè es fa de seguida. El posem a mitja alçada del forn a temperatura mitja i anem vigilant que no es cremin les patates. Quan veiem que està quasi fet fem la picada i l'incorporem per sobre tan al peix com la guarnició. Apaguem el foc de baix i posem el grill per que es dauri i quan és una mica daurat el traiem del forn.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada