Llobarro
al forn
Ingredients
per persona:
Un
llobarro individual (300 g. aproximadament), una patata, 4 o 5
escalunyes; mig tomàquet madur, una carxofa, mitja albergínia, un
pebrot verd petit, oli, i sal.
Per
la picada necessitarem: alls, julivert, una mica de pa ratllat i un
raig de vinagre, oli i un xic de sal. Tot batut amb la batedora. Ha
de quedar una mica líquid.
Elaboració:
En una safata de forn posem oli i una base de patates tallades a
rodanxes, les ruixem una mica de sal i oli. Quan comprem el llobarro
demanem a la peixateria que ens ho netegin per fer al forn. En els
talls li posem uns trossos de llimona, així com per la ventresca. Li
donem el punt de sal i força oli pel damunt i al posem a sobre de
les patates al voltant posem les escalunyes, el pebrot, la carxofa i
l'albergínia. També ho ruixem d'oli i posem sal. El tomàquet
l'incorporem una mica més tard, perquè es fa de seguida. El posem a
mitja alçada del forn a temperatura mitja i anem vigilant que no es
cremin les patates. Quan veiem que està quasi fet fem la picada i
l'incorporem per sobre tan al peix com la guarnició. Apaguem el foc
de baix i posem el grill per que es dauri i quan és una mica daurat
el traiem del forn.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada