dimarts, 15 d’agost del 2017

Pollastre amb poma i fines herbes


Pollastre amb poma i fines herbes

Ingredients (per a 4 persones):
1 pollastre, tallat a vuitens, 2 pomes golden madures, 1 cullereta d'orenga sec, 1 cullereta de farigola sec, 1 cullereta de romaní sec, 1 fulla de llorer, 1 raig de vi blanc, 1 ceba petita, 1 tomàquet madur, oli d'oliva, sal i pebre.

Preparació:
Salpebrem el pollastre i ho posem amb una cassola amb oli per anant-lo rostint, afegim una cabeça d'alls, una fulla de llorer, i ho anem remenant perquè es dauri per tot arreu. El deixem daurar una mica i li posem un raig de vi i les herbes aromàtiques. Quan se l'ha begut afegim una ceba trinxada i un tomàquet madur també trinxat, el deixem coure uns 15 minuts rectificant de sal, si cal.
Pelem les pomes i les tallem (de cada quart farem dos talls) les incorporem a la cassola i si és necessari, li afegim una mica d'aigua perquè no quedi sec. Ho deixem coure 15 minuts més i ja el podem servir.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada