Pollastre
amb poma i fines herbes
Ingredients
(per a 4 persones):
1
pollastre, tallat a vuitens, 2 pomes golden madures, 1 cullereta
d'orenga sec, 1 cullereta de farigola sec, 1 cullereta de romaní
sec, 1 fulla de llorer, 1 raig de vi blanc, 1 ceba petita, 1 tomàquet
madur, oli d'oliva, sal i pebre.
Preparació:
Salpebrem
el pollastre i ho posem amb una cassola amb oli per anant-lo rostint,
afegim una cabeça d'alls, una fulla de llorer, i ho anem remenant
perquè es dauri per tot arreu. El deixem daurar una mica i li posem
un raig de vi i les herbes aromàtiques. Quan se l'ha begut afegim
una ceba trinxada i un tomàquet madur també trinxat, el deixem
coure uns 15 minuts rectificant de sal, si cal.
Pelem
les pomes i les tallem (de cada quart farem dos talls) les incorporem
a la cassola i si és necessari, li afegim una mica d'aigua perquè
no quedi sec. Ho deixem coure 15 minuts més i ja el podem servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada