dijous, 17 d’agost del 2017

Botifarra al forn amb patates i pebrots

Botifarra al forn amb patates i pebrots

Ingredients per persona:
Una botifarra crua, pebrots del Padró o dels anomenats italians, una patata tallada per la meitat, pebre vermell, pebre negre o blanc molt, (segons gustos) oli i sal.

Elaboració:Rentem i tallem en dos les patates, els hi fem uns talls perquè es coguin millor i les col·loquem amb una safata per anar al forn. Les hi posem la sal, el pebre negre o blanc, oli i l'últim el pebre vermell. Al mig de la safata posem la botifarra crua i pel damunt els pebrots sencers. Un cop tot a la safata es torna a ruixar d'oli. Es posa al forn a mitja alçada a foc moderat (170- 180 graus) i es deixa coure donant-li voltes als pebrots i la botifarra que no es cremi.
Segons el tipus de forn es pot posar primer el foc de baix i després el de dalt o tots dos a l'hora.
Quan estiguin una mica dorades les punxes amb un escuradents i si estan toves, ja estaran fetes.



1 comentari:

  1. a perpinyà,la botifarra d'en Pedelhez va molt bé i les padrons d'en Jean de Bages també

    ResponElimina