Fricandó
Ingredients
per a 4 persones:
Tres
bistecs per persona de llata de vedella, 200 g. dels bolets que més
us agradin. Mitja ceba, all, tomàquet, llorer, pebre vermell, un
raig de conyac, oli, sal.
Per
la picada: all, julivert i
ametlles.
Preparació:
Posem
una paella al foc amb oli, quan és calent, posem els talls de
vedella i el fregim molt lleugerament i els anem posant en una
cassola. En l'oli que ens ha sobrat fent el sofregit amb la ceba,
l'all, el tomàquet i el pebre vermell. Afegim una copa de conyac i
deixem que s'esbravi l'alcohol, incorporem els bolets i els saltegem
una mica. A part haurem escalfat aigua i quan bull la incorporarem al
sofregit, passant-lo tot a la cassola de la carn i deixant-lo bullir
a foc lent. Li posarem el punt de sal i quan estigui quasi fet farem
la picada amb els alls unes ametlles i julivert. Tot ben picat i
diluït amb una mica d'oli, ho abocarem a la carn. Deixem coure 10
minuts més i ja es pot servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada