diumenge, 13 d’agost del 2017

Fricandó


Fricandó

Ingredients per a 4 persones:
Tres bistecs per persona de llata de vedella, 200 g. dels bolets que més us agradin. Mitja ceba, all, tomàquet, llorer, pebre vermell, un raig de conyac, oli, sal.

Per la picada: all, julivert i ametlles.

Preparació:
Posem una paella al foc amb oli, quan és calent, posem els talls de vedella i el fregim molt lleugerament i els anem posant en una cassola. En l'oli que ens ha sobrat fent el sofregit amb la ceba, l'all, el tomàquet i el pebre vermell. Afegim una copa de conyac i deixem que s'esbravi l'alcohol, incorporem els bolets i els saltegem una mica. A part haurem escalfat aigua i quan bull la incorporarem al sofregit, passant-lo tot a la cassola de la carn i deixant-lo bullir a foc lent. Li posarem el punt de sal i quan estigui quasi fet farem la picada amb els alls unes ametlles i julivert. Tot ben picat i diluït amb una mica d'oli, ho abocarem a la carn. Deixem coure 10 minuts més i ja es pot servir.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada