dimarts, 8 d’agost del 2017

Salsa romesco



Salsa romesco

Ingredients per a 6 persones:
6 tomàquets madurs (de suc), 1 nyora, 1/2 cabeça d'alls, 2 galetes Maria, 10 avellanes torrades, 150 g. d'ametlles torrades, oli, vinagre, pebre vermell, un bitxo, sal i pebre.

Elaboració:
Rostir els tomàquets i els alls sencers i sense pelar, i després pelar i triturar al morter juntament amb el pa torrat, la nyora remullada a la qual li traurem la polpa, el bitxo, les ametlles i les avellanes. Quan s'hagi format una massa, anar afegint oli i remenant tota l'estona amb la maça de morter, quan tingui la textura desitjada s'hi afegeix un rajolí de vinagre, pebre vermell i es posa al punt de sal i pebre.
També tenim l'opció de triturar tot amb la batedora.
La salsa ha de quedar una mica clara. Diguem que en agafar amb la maça del morter ha de vessar la salsa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada