Relloms
de porc amb salsa de nous
Ingredients
per a 4 persones
Relloms
sencers de porc de 500g cada un, 8 talls de cansalada fumada, 50g de
mantega de porc, 1 vaset de vi blanc, 25g de nous, 1 cullerada de
julivert 1 cullereta de mostassa, 1 cullereta de sucre, 2 cullerades
de vinagre, 6 cullerades d'oli, pebre negre i sal.
Preparació
Posa
mantega de porc sal i pebre als relloms, embolica cadascun dels
filets amb 4 talls de cansalada i lliga'ls amb fil de cuina. Posa els
filets en una plata i col·loca'ls al forn 20 minuts a 200 graus.
Aboca el vi i continua la cocció 10 minuts més.
Mentrestant
prepara la salsa de nous:
amb
una forquilla, bat l'oli, el vinagre, la sal, el pebre, el sucre i la
mostassa. Afegeix les nous i el julivert i barreja-ho bé. Retira el
fil, talla els filets a rodanxes i cobreix amb la salsa de nous.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada