dimecres, 16 d’agost del 2017

Rellom de porc amb salsa de nous


Relloms de porc amb salsa de nous

Ingredients per a 4 persones
Relloms sencers de porc de 500g cada un, 8 talls de cansalada fumada, 50g de mantega de porc, 1 vaset de vi blanc, 25g de nous, 1 cullerada de julivert 1 cullereta de mostassa, 1 cullereta de sucre, 2 cullerades de vinagre, 6 cullerades d'oli, pebre negre i sal.

Preparació
Posa mantega de porc sal i pebre als relloms, embolica cadascun dels filets amb 4 talls de cansalada i lliga'ls amb fil de cuina. Posa els filets en una plata i col·loca'ls al forn 20 minuts a 200 graus. Aboca el vi i continua la cocció 10 minuts més.

Mentrestant prepara la salsa de nous:
amb una forquilla, bat l'oli, el vinagre, la sal, el pebre, el sucre i la mostassa. Afegeix les nous i el julivert i barreja-ho bé. Retira el fil, talla els filets a rodanxes i cobreix amb la salsa de nous.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada