divendres, 18 d’agost del 2017

Peres al vi


Peres al vi

Ingredients per a 4 persones:
4 peres de la classe blanqueta una mica verdes. 1 litre de vi negre, 1 canó de canyella, la pell d'una llimona, 250 grams de sucre i una cullerada de suc de llimona

Preparació:
Peleu les peres deixant una mica de pell al voltant de la cua i també la cua. Renteu-les i poseu-les a coure en una cassola que càpiguen justes les 4 peres dempeus, Abans de posar les peres dintre de l'olla haurem posat el vi i el sucre junt amb la canyella la pell de la llimona i la cullerada de llimona. Ho deixem coure 15 minuts a foc lent i, incorporem les peres. Les courem durant 30 minuts i comprovarem si són cuites amb un punxó. Han de quedar lleugerament toves, però no massa. Quan són fredes ja les podem servir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada