Peres
al vi
Ingredients
per a 4 persones:
4
peres de la classe blanqueta una mica verdes. 1 litre de vi negre, 1
canó de canyella, la pell d'una llimona, 250 grams de sucre i una
cullerada de suc de llimona
Preparació:
Peleu
les peres deixant una mica de pell al voltant de la cua i també la
cua.
Renteu-les i poseu-les a coure en una cassola que càpiguen justes
les 4 peres dempeus, Abans de posar les peres dintre de l'olla haurem
posat el vi i el sucre junt amb la canyella la pell de la llimona i
la cullerada de llimona. Ho deixem coure 15 minuts a foc lent i,
incorporem les peres. Les courem durant 30 minuts i comprovarem si
són cuites amb un punxó. Han de quedar lleugerament toves, però no
massa. Quan són fredes ja les podem servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada