Rap
amb pèsols
Ingredients
per 4 persones:
800
g. de rap, un calamar o canana, 250 g. de pèsols que poden ser
congelats,4 ous durs, un pebrot vermell, ceba, all, tomàquet, una
fulla de llorer, pebre vermell, oli i sal.
Preparació:
Posem
la paella al foc amb oli suficient per fregir el rap. Assaonem
lleugerament i arrebossem en farina el rap (pot ser en rodanxes o
cues petites, i ho fregim) quan està fregit ho passem a una
cazuela.en el mateix oli del rap fregim el calamar o la canana i
també la passem a la cassola juntament amb el rap en l'oli que
queda, fregim el pebrot vermell tallat a trossos petits i afegim una
fulla de llorer, la ceba ratllada, un all trinxat, una mica de
tomàquet també ratllat o dues cullerades si és de pot i, quan ja
està fregit li afegim una mica de pebre vermell , ràpidament afegim
aigua (per evitar que es cremi el pebre vermell) deixant-ho al foc
fins que comença a bullir. Ho posem en la cassola del peix i quan
comença a bullir afegim els pèsols i dos ous durs tallat a trossos
molt petits perquè ajudi a espessir la salsa, ho deixem coure durant
1/2 hora aproximadament. En servir-los en el plat es posa la resta
d'ous tallats a rodanxes per decorar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada