dissabte, 12 d’agost del 2017

Rap amb pèsols

Rap amb pèsols

Ingredients per 4 persones:
800 g. de rap, un calamar o canana, 250 g. de pèsols que poden ser congelats,4 ous durs, un pebrot vermell, ceba, all, tomàquet, una fulla de llorer, pebre vermell, oli i sal.

Preparació:
Posem la paella al foc amb oli suficient per fregir el rap. Assaonem lleugerament i arrebossem en farina el rap (pot ser en rodanxes o cues petites, i ho fregim) quan està fregit ho passem a una cazuela.en el mateix oli del rap fregim el calamar o la canana i també la passem a la cassola juntament amb el rap en l'oli que queda, fregim el pebrot vermell tallat a trossos petits i afegim una fulla de llorer, la ceba ratllada, un all trinxat, una mica de tomàquet també ratllat o dues cullerades si és de pot i, quan ja està fregit li afegim una mica de pebre vermell , ràpidament afegim aigua (per evitar que es cremi el pebre vermell) deixant-ho al foc fins que comença a bullir. Ho posem en la cassola del peix i quan comença a bullir afegim els pèsols i dos ous durs tallat a trossos molt petits perquè ajudi a espessir la salsa, ho deixem coure durant 1/2 hora aproximadament. En servir-los en el plat es posa la resta d'ous tallats a rodanxes per decorar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada