dijous, 24 d’agost del 2017

Coca de pinyons

Coca de pinyons

Ingredients:
250 grams de ferina, 250 grams de sucre, 1 sobre de llevat, 4 0us, 125 cc de llet, 125 cc d'oli, 50 cc d'anís dolç (no sec), 50 grams de pinyons i gelatina de poma.

Elaboració
Mentrestant que preparem la massa de la coca encenem el forn i posem 200 graus a dalt i a baix per tal que s'escalfi i el tinguem a punt en posar la coca a dintre. Es barreja la ferina amb el sucre i el llevat, s'afegeix la llet, l'oli, els rovells d'ous i l'anís. Es munten les clares a punt de neu i es barreja tot. Es col·loca en una safata i es posa al forn a mitja alçada. En posar la coca a forn baixarem la temperatura a 150 graus el foc de baix i apagarem el de dalt.
Quan calculem que la coca ja ha pujat suficient (uns 20 minuts més o menys) la traiem del forn, la pintem amb un pinzell amb gelatina de poma, posem els pinyons pel damunt i l'ensucrem una mica. La tornem a posar al forn que estigui daurada i ja està llesta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada