Coca
de pinyons
Ingredients:
250
grams de ferina, 250 grams de sucre, 1 sobre de llevat, 4 0us, 125 cc
de llet, 125 cc d'oli, 50 cc d'anís dolç (no sec), 50 grams de
pinyons i gelatina de poma.
Elaboració
Mentrestant
que preparem la massa de la coca encenem el forn i posem 200 graus a
dalt i a baix per tal que s'escalfi i el tinguem a punt en posar la
coca a dintre. Es barreja la ferina amb el sucre i el llevat,
s'afegeix la llet, l'oli, els rovells d'ous i l'anís. Es munten les
clares a punt de neu i es barreja tot. Es col·loca en una safata i
es posa al forn a mitja alçada. En posar la coca a forn baixarem la
temperatura a 150 graus el foc de baix i apagarem el de dalt.
Quan
calculem que la coca ja ha pujat suficient (uns 20 minuts més o
menys) la traiem del forn, la pintem amb un pinzell amb gelatina de
poma, posem els pinyons pel damunt i l'ensucrem una mica. La tornem a
posar al forn que estigui daurada i ja està llesta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada