dimecres, 9 d’agost del 2017

Ous farcits d'anxoves

Ous farcits d'anxoves


Ingredients:
Un ou per persona Anxoves de llauna Pebrot, també de llauna. Olives sense pinyol All i oli o maionesa.

Preparació:

Es couen els ous durant deu minuts perquè quedin durs, es pelen i tallen en meitats. Se'ls treuen els rovells i es van col·locant en una font. A continuació se li posa a cada mig ou un filet d'anxova trossejat i una oliva sense pinyol també a trossets. Es cobreixen amb all i oli i a sobre se li ratllen els rovells amb la part més fina del ratllador perquè quedi molt menuda i s'escampi millor. Finalment es guarneix a gust de cadascú, jo en aquesta ocasió, i a causa de la proximitat de la Diada de Catalunya els he guarnit amb tires de pebrot formant les quatre barres. Però no cal dir que el guarniment del plat va a gust del consumidor.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada