dimecres, 16 d’agost del 2017

Galtes de porc confitades

Galtes de porc confitades

Ingredients per a 4 persones:
4 galtes de porc, una ceba tallada en 4 trossos, una fulla de llorer, 4 alls, oli d'oliva, pebre blanc o negre molt, sal, i herbes al gust, (farigola, romaní...)

Elaboració:
Salpebrem les galtes i les afegim les herbes. Les deixem unes dues o tres hores en maceració. Després d'aquest temps, les posem en una cassola que càpiguen justes d'amplada i les cobrim d'oli, afegim el llorer, la ceba i els alls. Les col·loquem al foc moderat i les deixem que es vagin fent a foc lent durant un parell d'hores aproximadament. Un cop fetes apaguem el foc i les traiem de la cassola. Les posem a escórrer tot l'oli i les servim acompanyades d'un saltejat de bolets i unes patates mal tallades fregides.A banda preparem una salsa vinagreta i la ruixem per damunt de les galtes, els bolets i les patates.

Saltejat de bolets:
Uns 300 grams de bolets variats, alls, i taquets de pernil.

Elaboració:
Fregim els alls tallats a làmines primes, els trossets de pernil i els bolets. Els donem el punt de sal i quan estan fets els servim.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada