Galtes
de porc confitades
Ingredients
per a 4 persones:
4
galtes de porc, una ceba tallada en 4 trossos, una fulla de llorer, 4
alls, oli d'oliva, pebre blanc o negre molt, sal, i herbes al gust,
(farigola, romaní...)
Elaboració:
Salpebrem
les galtes i les afegim les herbes. Les deixem unes dues o tres hores
en maceració. Després d'aquest temps, les posem en una cassola que
càpiguen justes d'amplada i les cobrim d'oli, afegim el llorer, la
ceba i els alls. Les col·loquem al foc moderat i les deixem que es
vagin fent a foc lent durant un parell d'hores aproximadament. Un cop
fetes apaguem el foc i les traiem de la cassola. Les posem a escórrer
tot l'oli i les servim acompanyades d'un saltejat de bolets i unes
patates mal tallades fregides.A banda preparem una salsa vinagreta i
la ruixem per damunt de les galtes, els bolets i les patates.
Saltejat
de bolets:
Uns
300 grams de bolets variats, alls, i taquets de pernil.
Elaboració:
Fregim
els alls tallats a làmines primes, els trossets de pernil i els
bolets. Els donem el punt de sal i quan estan fets els servim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada