Coca
de Sant Joan
Ingredients:
½
quilo de ferina, ¼ de litre de llet, 5 ous, ½ quilo de sucre 4
closques d'ou, d'oli d'oliva, 1 sobre més una cullereta de llevat
per rebosteria i gelatina de poma.
Elaboració:
Tot
ben batut amb la batedora s'aboca en una safata i es col·loca al forn preescalfat i a mitja alçada durant 30 minuts aproximadament. Quan
considerem que ja ha pujat prou la traiem del forn i amb un pinzell,
la mullem tota ella amb la gelatina de poma i es posa la fruita i els
pinyons. Es baixa la safata un prestatge del forn i es posa el grill
fins que estigui daurada. Abans de treure-la del forn es punxa amb un
escuradents per veure si ja es cuita.
Es
pot guarnir amb fruita pinyons etc. que s'afegirà quasi quan estigui
cuita.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada