dijous, 24 d’agost del 2017

Coca de Sant Joan

Coca de Sant Joan

Ingredients:
½ quilo de ferina, ¼ de litre de llet, 5 ous, ½ quilo de sucre 4 closques d'ou, d'oli d'oliva, 1 sobre més una cullereta de llevat per rebosteria i gelatina de poma.

Elaboració:
Tot ben batut amb la batedora s'aboca en una safata i es col·loca al forn preescalfat i a mitja alçada durant 30 minuts aproximadament. Quan considerem que ja ha pujat prou la traiem del forn i amb un pinzell, la mullem tota ella amb la gelatina de poma i es posa la fruita i els pinyons. Es baixa la safata un prestatge del forn i es posa el grill fins que estigui daurada. Abans de treure-la del forn es punxa amb un escuradents per veure si ja es cuita.
Es pot guarnir amb fruita pinyons etc. que s'afegirà quasi quan estigui cuita.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada