diumenge, 13 d’agost del 2017

Sarsuela de peix

Sarsuela de peix

Ingredients per a dues persones:
Dos talls de rap, dos talls de lluç, dos escamarlans, dues gambes, una sípia mitjana, un calamar també mitjà, 250 g. de cloïsses 250 g. de musclos, una ceba no gaire gran, 4 tomàquets madurs, alls, julivert, oli i sal.

Elaboració:
Posem oli en una paella i quan és calent, fregim el rap i el lluç ja assaonats i ho anem posant en una cassola. Anem fregint el marisc i anem reservant junt amb el peix ja fregit. Sofregim la sípia i el calamar i quan han deixat anar l'aigua afegim la ceba ratllada, un all trinxat i quan està a punt afegirem el tomàquet ratllat.
En un cassó obrirem els musclos i les cloïsses i les incorporarem a la cassola amb tota la resta de peix; També incorporarem una mica de suc a la salsa de tomàquet i ho abocarem tot per damunt del peix. Deixarem que faci xup-xup una estona i li afegirem una picada d'all i julivert diluït amb una mica d'oli cru.
No convé remenar el peix amb cap utensili, perquè se'ns desfaria. Basta amb sacsar la cassola de tant en tant i que es mogui tot el peix de la base.
No és convenient posar gaire sal, ja que tant el marisc com les cloïsses i elsmusclos fan el suc molt fort.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada