dissabte, 12 d’agost del 2017

Sardines de la costa

Sardines de la costa

Ingredients: Tres o quatre sardines per persona, una ceba gran, un cabeça d'alls, mig tomàquet madur per sardina, farina y oli.

Elaboració: Es fregeixen els alls sencers amb pell i es reserven en un plat. Es talla la ceba a rodanxes i es fregeix en el mateix oli, reservant també. A continuació es fregeixen les sardines enfarinades i es col·loquen en una font. Es tallen els tomàquets per la meitat i es fregeixen col·locant primer per la part tallada a la paella, als tres o quatre minuts se'ls dóna la volta i el mateix temps per aquesta altra banda. Finalment es col·loca la ceba per sobre de les sardines, (han de quedar totes tapades amb la ceba), a sobre posarem els tomàquets i posarem els alls repartits per sobre.
Consell: Si les sardines són de la costa ja estàn al punt de sal. Si les comprem fresques, las salarem fent una base de sal i una capa pel damunt, han d'estar ben cobertes de sal. 1 día sera suficient.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada