Sardines
de la costa
Ingredients:
Tres o quatre sardines per persona, una ceba gran, un cabeça d'alls,
mig tomàquet madur per sardina, farina y oli.
Elaboració:
Es fregeixen els alls sencers amb pell i es
reserven en un plat. Es talla la ceba a rodanxes i es fregeix en el
mateix oli, reservant també. A continuació es fregeixen les
sardines enfarinades i es col·loquen en una font. Es tallen els
tomàquets per la meitat i es fregeixen col·locant primer per la
part tallada a la paella, als tres o quatre minuts se'ls dóna la
volta i el mateix temps per aquesta altra banda. Finalment es
col·loca la ceba per sobre de les sardines, (han de quedar totes
tapades amb la ceba), a sobre posarem els tomàquets i posarem els
alls repartits per sobre.
Consell:
Si les sardines són de la costa ja estàn al punt de sal. Si les
comprem fresques, las salarem fent una base de sal i una capa pel
damunt, han d'estar ben cobertes de sal. 1 día sera suficient.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada