dimecres, 9 d’agost del 2017

Ous farcits de tonyina



Ous farcits de tonyina

Ingredients per a 4 persones:
5 ous durs, una llauna de tonyina de 120 grans, 50 grams d'ametlles torrades, pa ratllat, 2 alls, una miqueta de julivert, 250 grams de tomàquets madurs, oli i sal.

Elaboració:
Fem coure 4 ous durant 10 minuts per què es facin durs, quan són freds els pelem i tallem en dues meitats, traiem els rovells i els reservem. En un morter piquem els alls en una mica de sal, el julivert, les ametlles, la tonyina i els rovells d'ou; per aquest ordre. Quan tenim la picada feta anem omplim els mitjos ous i quan els tenim tots plens batem un ou i passem els ous primer per l'ou batut i després pel pa ratllat. Els fregim en una paella que tindrem preparada amb oli calen. Els daurem una mica i els reservem. Ratllem els tomàquets i el fregim amb una paella amb oli donant-li el punt de sal. Quan és al punt ho tirem pel damunt dels ous i ja podem servir. Encara que és un plat que es pot menjar a temperatura ambient i són boníssims.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada