Ous
farcits de tonyina
Ingredients
per a 4 persones:
5
ous durs, una llauna de tonyina de 120 grans, 50 grams d'ametlles
torrades, pa ratllat, 2 alls, una miqueta de julivert, 250 grams de
tomàquets madurs, oli i sal.
Elaboració:
Fem
coure 4 ous durant 10 minuts per què es facin durs, quan són freds
els pelem i tallem en dues meitats, traiem els rovells i els
reservem. En un morter piquem els alls en una mica de sal, el
julivert, les ametlles, la tonyina i els rovells d'ou; per aquest
ordre. Quan tenim la picada feta anem omplim els mitjos ous i quan
els tenim tots plens batem un ou i passem els ous primer per l'ou
batut i després pel pa ratllat. Els fregim en una paella que tindrem
preparada amb oli calen. Els daurem una mica i els reservem. Ratllem
els tomàquets i el fregim amb una paella amb oli donant-li el punt
de sal. Quan és al punt ho tirem pel damunt dels ous i ja podem
servir. Encara que és un plat que es pot menjar a temperatura
ambient i són boníssims.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada