diumenge, 13 d’agost del 2017

Cap i pota



Cap i pota

Ingredients per a dues persones:
500g. Entre cap i pota de vedella ja cuita (la podem trobar en botigues de despulles en els mercats municipals, encara que avui dia es troben en infinitat de carnisseries. 200g. De cigrons cuits (poden ser de pot), un pebrot verd, 300g. Tomàquets madurs, una ceba mitjana, una fulla de llorer, un bitxo picant, oli, sal, alls, julivert i ametlles.

Elaboració:
Posem una paella al foc amb una mica d'oli, quan està una mica calent, afegim la fulla de llorer, la ceba, el pebrot, un all tot trinxat, sal, i el bitxo. A mig fregir posem el tomàquet també tallat petit. A continuació incorporem la cap i pota i els deixem coure a foc lent, remenant de tant en tant, perquè no s'enganxi. Quan la cap i pota ja és una mica tova (tendre) posarem els cigrons i una picada d'all, julivert i unes quantes ametlles. Remenarem una mica i deixem coure deu minuts passats el quals ja els tindrem fets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada