dissabte, 12 d’agost del 2017

Orada al forn

Orada al forn

Ingredients:
Una orada petita per persona, dues patates petites, un tomàquet madur, mitja ceba, pebrot vermell, llimona, oli, alls, pa ratllat, julivert i sal.

Elaboració:
Es neteja l'orada i se li fan uns talls per damunt, s'assaona i se li posa mitja rodanxa de llimona en cada tall i dins de la ventresca. Es ruixa amb oli i es posa a mitja altura del forn (que prèviament haurem escalfat). A part posarem una paella al foc i donarem unes voltes a les patates feta rodanxes d'un centímetre de grossor, també assaonades. A mig fregir les traiem del foc i fregirem també una mica la ceba tallada a tires. Quan tenim les patates i la ceba preparades traiem l'orada del forn i la posem en un plat, Ala safata del forn fem un llit amb les patates per posar damunt l'orada, col·loquem per damunt les tires de ceba, els mitjos tomàquets de cap per amunt amb una miqueta de sal i els pebrots a tires ho tornem a posar en el forn uns deu o quinze minuts. Mentrestant fem una salsa vinagreta amb tres alls picats una mica de julivert, oli, un raig de vinagre i ho espessim amb una mica de pa ratllat, l'hi posem per damunt al peix i la resta de guarnició , encenem el “grill” i ho deixem daurar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada