Conill
rostit
Ingredients
per a 4 persones:
Un
conill d'1 quilo aproximadament, una cabeça d'alls, una ceba gran,
4
tomàquets madurs, 1 pebrot verd petit, 1 manat d'herbes (llorer,
farigola, romaní etc.), 100 g. de prunes seques, uns quants pinyons,
una copa de conyac o vi blanc, oli d'oliva, pebre negre i sal
Preparació:
en
una cassola de fang, posem oli i el conill trossejat, prèviament
salpebrat (l'oli ha de cobrir el cul de la cassola). Afegim la cabeça
d'alls el manat d'herbes i ho posem al foc moderat donant-li la volta
de tant en tant perquè es vagi daurant per tots els costats.
Quan
està daurat el ruixem amb el conyac o el vi, (al gust de cadascú)
li donem unes voltes i quan està daurat li posem la ceba tallada a
trossets, (però no ratllada) afegim el pebrot també a trossets
petits i quan està gairebé fet pelem els tomàquets, els tallem
igual que la ceba i els pebrots, afegim les prunes passa i uns quants
pinyons i en deu minuts més de cocció ja tenim el conill a punt de
servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada