dilluns, 14 d’agost del 2017

Conill rostit


Conill rostit

Ingredients per a 4 persones:
Un conill d'1 quilo aproximadament, una cabeça d'alls, una ceba gran,
4 tomàquets madurs, 1 pebrot verd petit, 1 manat d'herbes (llorer, farigola, romaní etc.), 100 g. de prunes seques, uns quants pinyons, una copa de conyac o vi blanc, oli d'oliva, pebre negre i sal

Preparació:
en una cassola de fang, posem oli i el conill trossejat, prèviament salpebrat (l'oli ha de cobrir el cul de la cassola). Afegim la cabeça d'alls el manat d'herbes i ho posem al foc moderat donant-li la volta de tant en tant perquè es vagi daurant per tots els costats.
Quan està daurat el ruixem amb el conyac o el vi, (al gust de cadascú) li donem unes voltes i quan està daurat li posem la ceba tallada a trossets, (però no ratllada) afegim el pebrot també a trossets petits i quan està gairebé fet pelem els tomàquets, els tallem igual que la ceba i els pebrots, afegim les prunes passa i uns quants pinyons i en deu minuts més de cocció ja tenim el conill a punt de servir.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada