dimecres, 16 d’agost del 2017

Costella de porc amb castanyes



Costella de porc amb castanyes

Ingredients per a 4 persones:
Un quilo i mig de costella de porc, tallada a trossos de quatre mitges costelles, 300 grams de castanyes pelades, 50 grams de mantega, un got dels d'aigua, de brou, una cullera de cafè de llorer molt, una cullera de cafè de farigola picada, una cullera de cafè d'orenga picat, una mica de julivert picat, aigua, oli d'oliva, sal.

Elaboració
Primer de tot, barregem en un bol totes les herbes aromàtiques amb una mica d'oli. A banda, posem la costella de porc a una plata de forn una mica alta, salem una mica, i cobrim amb la mescla de les herbes. Afegim també el got de brou i posem al forn escalfat a 190 graus durant mitja hora, vigilant que no es quedi sec, si fos així, afegim una mica de brou. A part amb una cassola, escalfem aigua amb sal i quan comenci a bullir afegim les castanyes, i deixem coure mitja hora. Fet això escorrem les castanyes i les deixem refredar. Un cop siguin fredes, posem una paella al foc amb una mica de mantega i saltegem les castanyes, les empolsem amb julivert picat.
Retirem la costella del forn i muntem el plat amb la carn i les castanyes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada