Braons
rostits
Ingredients
per a 4 persones:
4
braons de xai, 1 quilo de patates petites, 2 tomàquets madurs, 1
ceba gran, 1 fulla de llorer, 1 cabeça d'alls, 4 pebrots verds, 1
got de vi blanc, mig litre d'aigua, oli, sal i pebre blanc o negre
mòlt.
Elaboració:
Se'ls
posa sal i pebre als braons i es col·loquen en una cassola de terra
amb oli, la cabeça d'alls sencera, i la fulla de llorer. Quan ja
estan una mica daurats s'hi afegeix la ceba tallada a trossos i se li
donen un parell de voltes. Se li posa el vi i quan l'hi ha xuclat se
li posa l'aigua i les patates tallades a trossos que prèviament
haurem fregit una mica. Es deixa bullir tot fins que es queda el brou
espès. En un costat de la cassola i mentre es van sofregint els
braons podem fregir els pebrots.
En
una paella a part es fregeixen els tomàquets en meitats, primer cap
per avall i després se'ls dóna la volta. A l'hora de servir se li
posa brou de la cocció de la carn per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada