dijous, 17 d’agost del 2017

Braons rostits


Braons rostits

Ingredients per a 4 persones:
4 braons de xai, 1 quilo de patates petites, 2 tomàquets madurs, 1 ceba gran, 1 fulla de llorer, 1 cabeça d'alls, 4 pebrots verds, 1 got de vi blanc, mig litre d'aigua, oli, sal i pebre blanc o negre mòlt.

Elaboració:
Se'ls posa sal i pebre als braons i es col·loquen en una cassola de terra amb oli, la cabeça d'alls sencera, i la fulla de llorer. Quan ja estan una mica daurats s'hi afegeix la ceba tallada a trossos i se li donen un parell de voltes. Se li posa el vi i quan l'hi ha xuclat se li posa l'aigua i les patates tallades a trossos que prèviament haurem fregit una mica. Es deixa bullir tot fins que es queda el brou espès. En un costat de la cassola i mentre es van sofregint els braons podem fregir els pebrots.
En una paella a part es fregeixen els tomàquets en meitats, primer cap per avall i després se'ls dóna la volta. A l'hora de servir se li posa brou de la cocció de la carn per sobre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada